Voorwaarden

Betalingswijze

Bij elke reservatie vragen wij steeds het totaalbedrag te storten op rekeningnummer (IBAN: BE 38 0689 0921 4672), met vermelding van de datum en het uur van uw reservatie. Indien u een reservatie heeft gemaakt vragen wij om een betaalbewijs te e-mailen naar info@anmarelax.be of te WhatsAppen naar +32473267828 het gekozen tijdslot zal 24H voor u ter beschikking blijven.  Indien het betaalbewijs of de betaling van het voorschot hierna niet bij ons binnengekomen zullen wij het blok terug openstellen voor reservatie.  Ter plaatse dient u zich te voorzien van liquide middelen voor betaling daar wij niet beschikken over een bancontact terminal.

Annulatie

Gelieve ons op de hoogte te houden indien u uw reservatie wenst te verplaatsen.
Dit kan tot 80u voorafgaand aan uw boeking zonder kosten.
Bij annulatie binnen de 80u wordt het volledige bedrag aangerekend indien u niemand anders in uw plaats laat komen.
 Het aanbetaalde bedrag wordt niet terugbetaald, maar geldt voor een volgende reservatie te boeken binnen de 2 maand na je oorspronkelijke reservatie.  Deze datum zal u meteen moeten doorgeven bij de annulatie.  Wij betalen enkel het aanbetaalde bedrag terug als wij wegens omstandigheden (bv covid) het complex moeten sluiten.

 

Cadeaubon

Indien u een reservatie maakt met een cadeaubon kan dit enkel telefonisch of per e-mail.  Voor reservaties met een cadeaubon gelden dezelfde annulatie voorwaarden.
Voor meer informatie of om te reserveren kan u ons telefonisch bereiken op +32473267828 of per e-mail via info@anmarelax.be